Filmskaperne

Marius Myrmel

Regissør, manusforfatter og kursholder i skuespillerinstruksjon

Utdannet fra Nordland-kunst og filmfagskole i 2014, og har laget flere kortfilmer etter dette, blant annet «Uten deg», «Rustning» og «Gnisninger». Vant Amanda-pris for beste kortfilm med eksamensfilmen «Frysninger» i 2016. 

Ingvar Kolbjørnsen

Regissør, manusforfatter og produsent

Regissør, manusforfatter og produsent og jobber mest med fiksjonsfilm, men også noe dokumentar. Han liker å lage film som fremmer refleksjon og oppfordrer til å tenke nytt.

Silje Reistad

Produsent, regi, skuespiller

Frilans-skuespiller og -skribent som for tiden jobber som regi på dokumentarserien «Cats of Norway», produserer og spiller i kortfilmen «Utslippsdagen» regissert av Rebecca E. Isaksen, og produserer kortfilmen «Not Attending».

Lars Ulrik Wold

Produksjonsleder og produsent

Utdannet ved University of Hertfordshire i England, jobbet etter dette jobbet jeg for et reklamebyrå i London, hvor han fikk blant oppleve arbeid i Tyskland og Mumbai. Konsulterer i kortfilmen «Hund» av Max Evans, og er produksjonskoordinator på spillefilmen «Alva Heibergs korte liv».

Mari Ellefsæter

Produsent

Har studert Creative Industries Management på Handelshøyskolen BI. Jobber til daglig hos Uhørt AS som post- produksjonsassistent, og har ved siden av jobbet som produksjonsleder og koordinator på flere kortfilmer samt produsert kortfilmen «Gnisninger» med Marius R. Myrmel på regi.

Mikkel Storm Glomstein

Manusforfatter og regissør

Har bakgrunn fra politikk og aktivisme. Lagde sin første kortfilm «Being more like Bagsy» i fjor, er nå i gang med spillefilmen «Alva Heibergs korte liv». Jobber ellers med musikk og sitter i bydelsutvalgetnpå St Hanshaugen.

Sigrid Clementine

Regissør og manusforfatter

Utdannet regissør og manusforfatter ved Universitetet i Bergen. Hun jobber til daglig som lærer på UiB og som oversetter, og har vært med å starte opp filmfestivalen Arabisk filmfest i Bergen, hvor hun har tittelen programsjef. Hun jobber for tiden med flere prosjekter, blant annet en kortfilm, en dokumentar og en barne-TV-serie.

 

Vil du komme i kontakt med oss? 

Trenger du en film til din bedrift?
Å utvikle en idé til et nytt produkt, eller har du en idé allerede?


Du kan være så involvert i prosessen som du ønsker, og vi tilpasser oss dine behov.


Vi elsker å lage film og jobber hver dag for å bli best på å fortelle historier!


Oslo / Bergen / Tønsberg
Norge

 

Point of View


Oslo / Bergen / Tønsberg
Norge

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Point of View. Proudly created with Wix.com