OUR TEAM

Filmskaperne bak Point of View

MIKKEL STORM GLOMSTEIN

Manusforfatter og regissør

Har bakgrunn fra politikk og aktivisme. Lagde sin første kortfilm «Being more like Bagsy» i fjor, er nå i gang med spillefilmen «Alva Heibergs korte liv». Jobber ellers med musikk og sitter i bydelsutvalgetnpå St Hanshaugen.

MARI ELLEFSÆTER

Produsent

Har studert Creative Industries Management på Handelshøyskolen BI. Jobber til daglig hos Uhørt AS som post produksjons assistent, og har ved siden av jobbet som produksjonsleder og koordinator på flere kortfilmer samt produsert kortfilmen «Gnisninger» med Marius R. Myrmel på regi.

INGVAR KOLBJØRNSEN

Regissør, manusforfatter og produsent

Regissør, manusforfatter og produsent og jobber mest med fiksjonsfilm, men også noe dokumentar. Han liker å lage film som fremmer refleksjon og oppfordrer til å tenke nytt.

MARIUS MYRMEL

Regissør, manusforfatter og kursholder i skuespillerinstruksjon

Utdannet fra Nordland-kunst og filmfagskole i 2014, og har laget flere kortfilmer etter dette, blant annet «Uten deg», «Rustning» og «Gnisninger». Vant Amanda-pris for beste kortfilm med eksamensfilmen «Frysninger» i 2016. 

SIGRID CLEMENTINE

Regissør og manusforfatter

Utdannet regissør og manusforfatter ved Universitetet i Bergen. Hun jobber til daglig som lærer på UiB og som oversetter, og har vært med å starte opp filmfestivalen Arabisk filmfest i Bergen, hvor hun har tittelen programsjef. Hun jobber for tiden med flere prosjekter, blant annet en kortfilm, en dokumentar og en barne-TV-serie.

SILJE REISTAD

Skuespiller og produsent

Frilansskuespiller og har jobbet som produsent ved flere anledninger og som regi på egne prosjekter. Har journalist-bakgrunn og har skrevet for norske aviser og magasiner. For tiden jobber hun med dokumentarserien "Cats of Norway" og kortfilmen "Utslippsdagen" regissert av Rebecca E. Isaksen.

 

Point of View

Oslo, Norge

  • Facebook

©2020 by Point of View. Proudly created with Wix.com